дом Култура Ясни са победителите в конкурса за рисунка на ОДК „Анастас Стоянов“

Ясни са победителите в конкурса за рисунка на ОДК „Анастас Стоянов“

0
ДЯЛ

Общо 302 творби участваха в XIII-тото издание на Националния конкурс „Мадарски конник- символ на историческото минало и европейското бъдеще на България“, съобщават от ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ Шумен.
Участниците представиха 62 рисунки, 17 приложни творби, 33 компютърни рисунки, 60 презентации и 130 литературни творби по темата.
В тринадесетото издание на конкурса взеха участие деца от Плевен, Търговище, Бургас, Добрич, Русе, Велико Търново, Силистра, Ямбол, Сливен, Кюстендил, Разград, Монтана, Благоевград, Варна, Кърджали и разбира се от Шумен.
Конкурсът дава възможност на учениците със средствата на изкуството и чрез личното си творчество, да изразят отношението си към историческата памет на своя народ.
Най-добрите рисунки, приложни творби и компютърни рисунки са представени в презентация, която може да бъде разгледана на Facebook страницата на ЦПЛР-ОДК Шумен, а наградените презентации и литературни творби са представени тук.
Организатори на конкурса са Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Община Шумен и Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха отломките от падналия МиГ-29
Следваща статияОще 5 дни за кандидатстване по програмата за подкрепа с оборотен капитал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here