дом Политика Ясна е листата на „Има такъв народ“ в Шумен

Ясна е листата на „Има такъв народ“ в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: shumennews.com

Листата на политическа партия „Има такъв народ“ (ИТН) за предстоящите избори внесоха днес областният координатор на партията – Петър Петров, и общинския координатор и кандидат за народен представител – Ивайло Антонов.
Водач на листата в в 30-и МИР Шумен ще бъде Пламен Николов, съобщиха от ИТН. Той е тясно свързан с областния град. Средното си образование получава в Профилираната езикова гимназия „Никола Йонков Вапцаров“ – гр. Шумен. Образованието си продължава в Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria и СУ „Св. Климент Охридски“, Доктор по философия на правото , политиката и икономиката. Има над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти.
Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазари с над 600 търговски В2В партньори.
Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации и Олимпийски национални комитети.
Координатор на вътрешнопартийната комисия по образование и член на вътрешнопартийната комисия по външна политика.
Втора в листата е Нерихан Ибрям, следвана от Звездалин Звездев, Ивайло Андонов, Едвин Васви, Неделчо Неделчев, Селиме Кърджалиева, Росица Иванова – Христозова, Недялко Недялков, Георги Георгиев и Милен Добрев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявеният за издирване шуменец се прибрал сам в дома си
Следваща статияАдвокат Николай Христов е водач на шуменската листа на „Демократична България“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here