дом Общество Ще хвърлят Светия кръст от Омуртаговия мост

Ще хвърлят Светия кръст от Омуртаговия мост

0
ДЯЛ

Традиционното хвърляне на Светия кръст от Омуртаговия мост ще се състои от 11.30 ч. след като бъде извършено благославяне на водите на река Камчия. Тържественото отбелязване на Светото Богоявление започна в храм „Св.Св. апостоли Петър и Павел” във Велики Преслав с Утреня и Света Божествена Литургия, които ще бъдат последвани от Велик водосвет.
За честването на Св. Йоан Кръстител на 7 януари в храм „Св.Св. апостоли Петър и Павел” ще бъдат отслужени Утреня и Света Божествена Литургия.
По повод отбелязването на християнските празници, кметът на Велики Преслав инж. Янко Йорданов призова жителите на общината към спазване на противоепидемичните мерки и отговорно поведение през тези дни за да има повече здраве и поводи за споделени моменти в бъдеще.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъпреки пандемията: Мъжкото ледено хоро се изви във водите на Тунджа в Калофер
Следваща статияШест жертви на COVID-19 в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here