дом Общество Ще санират още жилища в Нови пазар

Ще санират още жилища в Нови пазар

0
ДЯЛ

Нови 18,7 млн. лева отпусна МРРБ чрез ОП „Региони в растеж“ за саниране в 28 общини, сред които е община Нови пазар.
Всеки кандидат може да подаде до 3 проектни предложения, с включени многофамилни жилищни сгради, така и публични, съобщиха от ведомството.
Допустими са още сгради на държавната и общинска администрация, както и общински от образователната, културна и социална инфраструктура. Предимство се дава на жилищните блокове.
По програмата могат да кандидатстват и такива с над 35 самостоятелни обекта в тях.
В резултат на изпълнението на проектите се очаква подобряване на енергийните и експлоатационните характеристики на одобрените за финансиране сгради, което ще позволи устойчивото им развитие и поддръжка. Както и намаляване на потреблението на енергия.
Крайният срок за кандидатстване е 27 март 2020 г.
В Нови пазар има десетки жилищни блокове, санирани по Националната програма за енергийна ефективност.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСавинден е, вижте кои имена празнуват
Следваща статияДо края на декември: Земеделците избират как да се облагат доходите им за 5 години напред

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here