дом Наблюдател Ще ремонтират част от бул.”Симеон Велики” за 150 000...

Ще ремонтират част от бул.”Симеон Велики” за 150 000 лева

0
ДЯЛ

Общината обяви обществена поръчка за ремонт на част от бул. „Симеон Велики”. Прогнозната стойност на ремонтът е 150 000 лева. Ремонт ще бъде на направен от кръстовището на улица „Станционна” до кръстовището с ул. „ Люлебургас”. Дейностите, които ще бъдат извършени от фирмата изпълнител предвиждат преасфалтиране на разрушената асфалтобетонова настилка, затваряне на преминаването наляво при светофара пред магазин „Ешрефоглу“, чрез изграждане на бетонови бордюри, изграждане на тротоар и маркиране на пет пешеходни пътеки. Предвижда се и изграждането на помщни приспособления за хора в неравностойно положение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбучават работници и служители от „Ново стъкло“ по ОП Развитие на човешките ресурси схема „Ваучери за заети лица“
Следваща статияВремето в областта: Около 30 градуса, ще се редуват облаци и слънце

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here