дом Общество „Шумни и будни“ дадоха старт на първия Стрийт арт фестивал

„Шумни и будни“ дадоха старт на първия Стрийт арт фестивал

0
ДЯЛ

Култовият водещ Илиян Илиев-ILYO откри първият в Шумен фестивал за стрийт арт „Шумен и буден“ в Парк „Студентски“.
Легендарният артист не пропусна да отбележи факта, че е от Шумен.

Той пожела на всички присъстващи емоционално и екстремно прекарване на уикенда. ILYO бе впечатлен от възможностите, които Парк „Студентски“ предлага на младежите – търсачи на силни усещания и любители на графитите.
Този уикенд Шумен се превръща в сцена на най-известните улични артисти у нас. Те ще демонстрират умения в създаването на графити, музика, танци и стрийт спорт. Ще участват школи от Шумен и гости от страната.

Графити пленерът на тема „Флора и фауна“ започна още тази вечер. Десетки художници ще се включат в създаването на мащабно платно на площ от 200 квадратни метра. Сред тях са най-изявените в страната – Димитър Механджийски и Виктория Георгиева.

Тази вечер на сцената на Парк „Студентски“ предстои DJ демонстрация, излъчване на живо в предаването на ILYO „ЙоМРУК“ и концерт на хип-хоп групи. На сцената на Парк „Студентски“ в дните на фестивала концерти ще имат групите Gabby G, Lonk, Скицата и др.

За търсачите на силни усещания са състезанията по улични каскади – паркур, BMX велосипеди, стрийтбол и др.

За гостите на фестивала е изграден бар, където се предлагат сандвичи и разхладителни напитки.
Организатори на фестивала са Общинският младежки съвет и Община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖителите на село Ивански на „сух режим“ до събота вечер
Следваща статияСлънце и дъжд следобед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here