дом Спорт „Шумен 2007” загуби минимално като гост на „Доростол“ (Силистра)

„Шумен 2007” загуби минимално като гост на „Доростол“ (Силистра)

0
ДЯЛ
ФК "Доростол"

„Доростол” (Силистра) постигна минимална победа с 1:0 над гостуващия „Шумен 2007” в мач от ХХVI-я кръг на първенството на Североизточната Трета лига. Двата отбора показаха добър футбол на Градския стадион „Луи Айер”. Силистренци близо две седмици почиваха, докато гостите за пет дни трябваше да играят два мача. В 32-та мин. грешка в защитата на шуменци позволи на Сонер Хюсеин да простреля вратата на Иван Иванов – 1:0. До края на първата част и двата отбора имаха изгодни ситуации за гол, които бяха пропуснати от нападателите.
През второто полувреме играта премина на високи обороти. Шуменци по-често нападаха вратата на Венелин Василев, но не успяха да вкарат гол. Домакините също не бяха прибрани в тяхното игрално поле и атакуваха вратата на гостите. Гол не беше вкаран и двубоят завърши с минимална победа на „Доростол”.
Александър Димов – старши треньор на „Шумен 2007”: „Изиграхме добър мач в Силистра, но го загубихме. Домакините при първото си по-сериозно нападение към нашата врата ни вкараха единствения гол в двубоя. Традиция стана при нас при гостуванията да сме по-добрият отбор, а в края на срещите да сме загубилия тим. Ние нямаме поставени високи цели, но важно е едно да се развива отбора и то в положителна насока. Ето днес се „вързахме“ на играта на силистренци и след като бяхме по-добрият тим, в края на мача бяхме и загубилия. Имахме много изгодни ситуации – центрирания, разбърквания в наказателното поле на домакините, пропуснати от младите ни нападатели. В последната минута шансът отново не беше на наша страна – след центриране в наказателното поле на силистренци, шутираната топката премина на сантиметри от напречната им греда.”
Във временното класиране „Шумен 2007” е на 5-мо място с 44 т., а „Доростол” е десети с 32 т.
В следващия кръг „Доростол“ (Силистра) гостува на „Интер“ (Добрич), а „Шумен 2007“ приема „Устрем Д“ (Дончево).
Салим Салих

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияCOVID-19: 1 635 нови случая, 2 669 излекувани, 164 починали
Следваща статияСлънчев и топъл 6-и май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here