дом Общество Шумен се включва в помощ на малкия Любо от Тетевен

Шумен се включва в помощ на малкия Любо от Тетевен

0
ДЯЛ

Благотворителна прожекция организират Future Leeway Movies, под наслов „Нека да помогнем на едно българско семейство“ тази година в подкрепа на Любомир Райков нуждаещ се от 30 хил. лв. Прожекцията ще бъде на 13 октомври от 18 часа в концертна зала „проф. Венета Мичева“. На нея се влиза с дарение чрез кутия, а не с билети.
Любомир Райков от Тетевен е с диагноза „Епилепсия” и ДЦП. Лекуван е в здравни заведения в България, но според родителите общото му състояние не се подобрява. Затова се насочват към Анадолу медикъл център в Турция. От началото на 2013 г. детето се лекува и проследява периодично в турската болница. Разходите за изследвания, прегледи, рехабилитация, път и престой на година са над 26 000 лeва, които са непосилни за семейството.
На 10 месеца малкият Любомир е като всички останали деца на неговата възраст -опитва се да ходи и да говори. Докато един ден не получава гърч. Детето е прегледано от националния консултант по детска неврология. От там му поставят диагнозата – „Синдром на Уест“. Това е най- тежката форма на епилепсия, която по принцип не се лекува и дава неблагоприятни прогнози за нея, защото децата не живеят дълго с тази диагноза.
Всички желаещи да помогнат могат да го направят на сметката на детето.
Титуляр: Любомир Райков Райков Банка: ДСК IBAN: BG14 STSA 9300 0022 1421 25 BIC: STSABGSF
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМедикаментите в общинската болница във Велики Преслав „ден за ден“
Следваща статияСъдът спря делото на Ремзи Ислям от Хитрино, не ставала ясна отговорността на „Булгармет“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here