дом Общество Шумен посреща ретро ралито „Златни пясъци“

Шумен посреща ретро ралито „Златни пясъци“

0
ДЯЛ

Ретро ралито „Златни пясъци“ което стартира тази вечер, ще премине и през Шумен.
Участниците ще пристигнат на 12 май, събота, в интервала между 12.30 – 13.00 часа и ще преминат по булевард „Славянски“ (в района между ДКТ „Васил Друмев“ и Община Шумен).
Очаква се в състезанието за ретро автомобили да се включат около 15 – 20 автомобила, като пилотите ще направят демонстрация тип „Змейка“. Между 14.00 – 14.30 часа автомобилите ще се изтеглят на часова контрола в района на Шуменско пиво.
На 13 май в 12.00 часа за автомобилите предстои още една часова контрола над Пожарната, а след това ще потеглят към Паметника „Създатели на българската държава“.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДепутатът Милен Михов се срещна с школски директори, уважи и урок по родолюбие, поднесен от ученици
Следваща статияДепутати влязоха в спор на празничната сесия за ситуацията в МБАЛ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here