дом Общество Шуменци ще мерят сили в маратон за трети път, стартът е на...

Шуменци ще мерят сили в маратон за трети път, стартът е на 8 септември

1
ДЯЛ

За трета поредна година в града ще се проведе спортният маратон „Шумен бяга“.
На 8 септември от 18 часа ще бъде даден стартът на състезанието пред паметника до Община Шумен. Маршрутът ще мине по бул. „Славянски“, през „Руски паметник” , а финишът ще бъде на „Паметник на свободата”.
„Участието е безплатно, всички които желаят да се включат, са добре дошли“, съобщи за 24shumen.com Десислава Драгомирова, която е един от организаторите на спортната проява.
В 19 часа специално за присъстващите ще пее гост-изпълнителят Ангел Ковачев.
„Надяваме се тази година да има повече участници, доколкото си спомням миналата година се включиха над 2 000 души“, допълни още Десислава Драгомирова.
След финала на маратона ще бъдат раздадени награди в различни категории, осигурени от партньори на проекта.
Инициативата е с подкрепата на Община Шумен и РЗИ – Шумен.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКорояди нападнаха върбишката гора
Следваща статияСтрелките на часовника на РУ-Шумен тръгнаха, камбанен звън ще звучи на 30 и 60 минути

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here