дом Общество Шуменци с благодарствени грамоти от Министерство на отбраната

Шуменци с благодарствени грамоти от Министерство на отбраната

0
ДЯЛ

За активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия, с благодарствени грамоти от министъра на отбраната Красимир Каракачанов са удостоени кметът на община Шумен, директорът на ОД на МВР – Шумен, директорът на Общинско предприятие ”Общински жилища и имоти” – Шумен и ръководителят на родолюбив комитет „Крум Страшний” – Шумен.
С грамоти от началника на отбраната са наградени още директори на средни училища от Шумен, ръководители на художествени състави, представител на бизнеса и ученичка от шуменското СУ”Сава Доброплодни”.
Грамотите от министъра на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната генерал Андрей Боцев ще бъдат връчени на 19 февруари от 10.00 часа в зала 203 на общинската администрация от подп. Георги Георгиев – началник на Военно окръжие – Шумен.
Благодарствените грамоти се присъждат за активното участие и подкрепа в националната информационно-комуникационна кампания „Бъди войник“, която се проведе на 9 април миналата година в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъс запалени факли, венци и цветя ВМРО-БНД в Шумен почетоха паметта на Апостола
Следваща статияОстава топло, но облачно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here