дом Общество Шуменци потърсиха помощ от кмета за незаконни гаражи, дупки и „черна” борса...

Шуменци потърсиха помощ от кмета за незаконни гаражи, дупки и „черна” борса за дърва

0
ДЯЛ

В приемния ден на кмета Любомир Христов граждани потърсиха градоначалника за съдействие относно различни проблеми.
Жителите на ул.”Искър”№1, 3 и 5, се обърнаха с молба да им бъдат узаконени гаражите пред блоковото пространство. Живущите твърдят, че са си закупили гаражите преди повече от 15 години, но те не са били узаконени.
Със заповед на кмета клетките трябваше да бъдат премахнати до средата на юли т.г.. Собствениците им обаче са против и молят за отсрочка и решение на казуса.
Готови да заплатят и направят всичко необходимо, за да запазят гаражите, които са купили преди години.
„Тъй като не знам колко на брой са гаражите, ще накарам да бъде изготвена скица, като едва ли ще можем да узаконим всички, защото в града има над 500 незаконни гаражи и няма как всеки един да бъде узаконен”, успокои ги Любомир Христов.
По думите му ще бъде обявена и процедура по изготвяне на търг за закупуването им.
Граждани алармираха кмета и за разкопани и недовършени улици, както и за такива с множество дупки по тях.
Шуменка пък потърси съдействие от кмета за разрешаване на проблем относно незаконна борса за дърва в близост до жилищна сграда.
Опасенията на Д.Р. са, че тази борса може да предизвика пожар.
Имаше и искане за облагородяване на градинката срещу къща музей „Панайот Волов”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУникална идея: Цветна мозайка краси стълбище във Велики Преслав
Следваща статияРушаща се с всяка минута необитаема къща тревожи дивдядовчани (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here