дом Общество Шуменци дават предложения за интегрираното развитие на града

Шуменци дават предложения за интегрираното развитие на града

0
ДЯЛ

Община Шумен съобщава, че в изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на ЕС започна разработването на План за интегрирано развитие на община Шумен за периода 2021-2027 г.
Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите седем години.
Ангажираността на гражданите в изработването на плана би гарантирала неговото качество и реалистичност като важен стратегически документ. Това може да стане чрез попълване на анкета за посоката на развитие на общината през следващите седем години и най-важните проекти, които трябва да бъдат реализирани, както и включване в последващите обществени обсъждания.
Линкът за попълване на анкетата ще бъде активен до 9 април 2021 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоц. Кунчев: Няма доказан смъртен случай от спорната партида на „АстраЗенека“
Следваща статияРодителите решават дали децата им да посещават предучилищна група

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here