дом Здраве Шуменско джипи с глоба от 100 лева, не подал отчет за имунизациите

Шуменско джипи с глоба от 100 лева, не подал отчет за имунизациите

0
ДЯЛ

За неподаден отчет за проведени имунизации със 100 лева е санкциониран един личен лекар от Шумен.
Четирима родители пък са глобени от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Шумен през 2018 година, защото не са завели децата си на задължителна имунизация. Глобата, предвидена за това нарушение е 50 лева. Това съобщи за 24shumen.com директорът на местното ведомство д-р Пепа Калоянова.
В момента РЗИ – Шумен поверява извършените имунизации в областта за първите три месеца от началото на 2019 година. Резултатите от инспекцията ще бъдат готови в средата на април, уточниха от РЗИ.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъветници питат: Кога ще бъдат прекратени пълномощията на Асен Асенов?
Следваща статияГлоби за 25 хиляди лева са наложени на дървосекачи и ловци на дивеч

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here