дом Общество Шуменското културно-историческо наследство на международно изложение

Шуменското културно-историческо наследство на международно изложение

0
ДЯЛ
Снимки: Фейсбук

Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции” представи културно-историческото наследство, туристически атракции и обекти в град Шумен и региона, на международното изложение „Ваканция и Спа Експо”. Форумът се проведе в няколко поредни дни в „Интер Експо център” – София.

Изложението е водещото събитие за туристическата индустрия в България и всяка година посреща повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости.
Компаниите, които избират ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии. Борсата е част от събитията, които Министерството на туризма организира в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКриминалисти разбиха модерна наркооранжерия, задържани са трима мъже, иззети – 54 кг. канабис (снимки и видео)
Следваща статияПрокуратурата: Иззетата суха маса марихуана в Кочово е на стойност 216 000 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here