дом Общество Шуменски полицаи се включват към националния протест в София

Шуменски полицаи се включват към националния протест в София

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Група от близо 50 полицаи от Шумен се включват днес в националния протест на служителите на реда, който се провежда в София.
В групата са включени полицаи от всички структури на Областната дирекция на МВР в Шумен – разследващи, по охрана на обществения ред, оперативни работници. Това каза за 24shumen.com Стефан Гочев – председател на синдикалното дружество на полицаите в Шумен, което е част от Синдикалната федерация на служителите в МВР.
Основното искане на полицаите е да бъдат включени в Постановление № 240, което определя 30% увеличение на заплатите на професиите на първа линия в борбата с COVID-19.
“Никой не разбра, защо полицаите не бяха включени в това постановление. Ние всеки ден сме на първа линия“, коментира Гочев и добави, че не знае някой от неговите колеги да е получил по 1 000 лева за това, че са били на първа линия при първата вълна на коронавируса в страната. „Единствено на полицаите, които дежуриха по контролно-пропускателните пунктове тогава бяха дадени по 600 лева“, заяви още Гочев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПразнуваме Архангеловден
Следваща статияОткриха в канавка изчезналия Ранко Илиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here