дом Общество Шуменски полицаи зарадваха с лакомства деца и младежи, лишени от родителска грижа

Шуменски полицаи зарадваха с лакомства деца и младежи, лишени от родителска грижа

0
ДЯЛ

В навечерието на Нова година полицаи от Шумен зарадваха със сладкиши, плодове, ядки, соленки и сокове деца и младежи лишени от родителска грижа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Идеята се родила спонтанно преди сред полицаите от дежурните групи. Те разговаряли предварително с директорите на социалните институции, където са настанени децата, за да се информират какво би ги зарадвало най-много. После събрали собствени средства и днес с парите купили лакомствата. Решили да купят и три торти от сладкарски цех в Шумен. Когато собственикът на предприятието разбрал, че те са за деца лишени от родителска грижа отказал да вземе подготвените пари. Така в дарението се включил и сладкарски цех „Детелина“.

Благородната постъпка зарадва 68 деца лишени от родителска грижа, настанени в социални институции в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия60 нови случая на COVID-19 в Шуменска област
Следваща статияНяма да има нова цена на водата в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here