дом Спорт Шуменски ММА боец на арената в битка на Spartacus Fighting Championship 6

Шуменски ММА боец на арената в битка на Spartacus Fighting Championship 6

0
ДЯЛ

Шуменският ММА боец Нури Хабилов ще излезе на ринга на Spartacus Fighting Championship 6 – “Warrior Honour“ срещу Марко Гуцу от Сърбия. Те ще се бият в категория до 70 кг. По първоначална информация Нури Хабилов трябваше да излезе срещу Енерилдо Дрюгаменос от Албания, но поради контузия, той е отказал участието си. На ринга на 13-ти януари вечерта в зала „Арена Армеец” ще излязат едни от най-добрите бойци от Холандия, Гърция, Германия, Чеченя, Англия, Румъния и България, които ще премерят сили в 15 тежки битки. Събитието ще бъде съпътствано от грандиозно мултимедийно шоу, както и от фолклорни музикални и танцови изяви.
Това е втори двубой за Нури Хабилов, който участва в един от най-атрактивните двубои на SFC 5. Той се готви изцяло в Шумен, тренирайки 6 дни в седмицата двуразово – сутрин и вечер, а единственият ден за почивка и възстановяване е неделя. Той се подготвя във един от най-добрите и признати във цяла България клуб по кикбокс и муайтай – „Шуменска крепост“ със треньор Галин Методиев.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОсвободените актьори: Трупата е разединена, ще си търсим правата в съда
Следваща статияШуменци излязоха на протест в защита на Пирин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here