дом Общество Шуменският университет реализира 94% от планирания прием

Шуменският университет реализира 94% от планирания прием

0
ДЯЛ

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ реализира 94% от планирания прием в ОКС Бакалавър и ОКС Магистър, информира зам.-ректорът по кандидатстудентската дейност доц. д-р Чавдар Сотиров. В момента има свободни места само в пет специалности – Компютърна информатика, Информационни технологии в икономиката, Турска филология с бизнескомуникация, Комуникационни и информационни системи, Компютърни технологии за автоматизация на производството, съобщиха от висшето учебно заведение.
Кандидатите могат да участват в класирането с оценка от конкурсен изпит, с оценка от индивидуален електронен изпит, проведен в Шуменския университет, с оценка от държавен зрелостен изпит или да се явят на изпит на 11 септември.
До 25 септември тече и приемът на документи за кандидатстване в ОКС Магистър, уточни доц. Сотиров. Подробностите за специалностите, условията за кандидатстване, нужните документи и таксите са изложени в сайта на университета – тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПазете ги! Ремонтираха част от детските и спортни площадки в Шумен
Следваща статия5-ма новозаразени с коронавирус са хоспитализирани в областната болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here