дом Общество Шуменският „Клуб 52“ покани президента Путин за почетен член

Шуменският „Клуб 52“ покани президента Путин за почетен член

0
ДЯЛ

Президентът на Руската федерация Владимир Путин е поканен за почетен член на „Клуб 52“ в Шумен, научи 24shumen.com от ръководството на Клуба, където членуват само родените през 1952 година. Тъй като и руският президент влиза „в тази категория“, активисти са му предложили да се присъедини към тях.
„Информирахме го с писмо да дойде се включи при нас, макар и задочно“, споделиха от Клуба. Все още няма отговор на предложението от Шумен, но се очаква съгласието на президента.
В Клуба членуват около 30 редовни и приходящи членове от Североизточна и Южна България.
Инициатор за създаването му е поетесата Нели Димитрова. Тя е и председател на сдружението. Идеята е да се разнообрази живота на хората след пенсионирането им.
Всеки четвъртък членовете на „Клуб 52“ се събират в кафе „Делфина“, където набелязват програмата дни напред – посещения на театрални постановки, исторически забележителности, празнуват рождени и имени дни.
„За нас думи като застой и почивка са непознати. Активност, движение, позитивно мислене и мечти“ -това е разковничето да си жив“, сподели пред 24shumen.com Нели Димитрова. Тя е удовлетворена, че Клубът вече навърши три години на първа пролет.
А на съучениците си поетесата посвети стихотворения в последната си стихосбирка „Безбрежие“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия5 707 шуменски фирми са подали годишните си декларации в срок
Следваща статияЗапочват Международните детско-юношески хорови празници „Добри Войников“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here