дом Спорт Шуменските спортисти с 13 медала и отборната купа на турнира по борба...

Шуменските спортисти с 13 медала и отборната купа на турнира по борба „G.P. Group Cup“

0
ДЯЛ

Общо 13 медала във всички възрастови групи извоюваха шуменските участници в турнира по свободна борба „G.P. Group Cup“. Борците на Шумен взеха и отборната купа, изпреварвайки противниците си от Добрич и Горна Оряховица.

Състезанието се проведе в неделя в зала „Арена Шумен“, съобщиха организаторите от Спортен клуб „Шумен“ и „Джи Пи Груп“.
В състезанието учасваха над 200 борци от 22 клуба от цялата страна.
Златни медалисти в своите категории станаха шуменските борци Петър Петров при юношите, Алпай Хасанов при кадетите, Ердал Шукри и Стефан Стефанов при децата. Две от специалните награди също останаха в Шумен. Петър Петров бе определен за най-техничен състезател, а Стефан Стефанов – за най-перспективен.
Сред официалните лица на турнира бяха кметът на Шумен Любомир Христов, зам.-кметовете Боян Тодоров и Росица Антонова, както и директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим.
„Планираме турнирът по борба да стане ежегоден и догодина да бъде включен в официалния календар на Българската федерация по борба“, коментира Емил Мартинов, регионален мениджър на „Джи Пи Груп“ за град Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Съдят възрастен мъж, опитал да убие с нож и чук приятел по чашка
Следваща статияКасова бележка от 55 стотинки донесе на заралийка 50 000 лева от НАП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here