дом Култура Шуменските актьори с онлайн представления за Световния ден на театъра

Шуменските актьори с онлайн представления за Световния ден на театъра

0
ДЯЛ

За втора поредна година ДКТ „В. Друмев” ще отбележи 27 март – Световен ден на театъра онлайн. Това съобщиха от културния институт.
По традиция спектакли ще бъдат за малки и големи.
От 11.00 ч. на страницата на театъра във Фейсбук ще бъде публикуван линк към спектакъла „Котето Джаф“ от Григорий Остер. Забавната история разказва за приятелството между коте и кученце. Режисьор е Олег Лабозин (гост), сценографията, кукли и костюми са дело на Галина Абаджимаринова (гост). Кукломайстор е Емил Неделчев (гост). Музика – Андрей Занога (гост).
В ролите ще видим: Ивана Бобойчева, Борислава Русева, Веселин Бърборков и Валери Зарков. Линкът ще бъде активен 24 часа.
От 19.00 ч., пак на страницата на театъра във Фейсбук, ще бъде излъчен онлайн спектакълът „Алеко. Смях над мрачни страници“ по текстове на Алеко Константинов. Режисьори – Максима Боева и Любомир Колаксъзов (гост). Консултант е Ина Божидарова. Сценография, костюми и кукли е Борис Далчев. Композитор е Милен Апостолов. Пластика е Стефания Георгиева.
В ролите ще видим Валентин Ченков, Веселин Бърборков, Джанер Якуб, Димитър Димитров (гост), Живко Гущеров (гост), Ивана Бобойчева, Светлин Иванов и Ростислав Дамянов (гост).
Линкът ще бъде активен 24 часа.
На страницата в социалната мрежа през целия ден ще има още интересни и любопитни публикации.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияСимпатизанти на ГЕРБ нападнаха активисти на ДПС в Загориче (снимки, обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here