дом Спорт „Шуменска крепост” е най-успешният клуб в стил кикбокс в страната за годината

„Шуменска крепост” е най-успешният клуб в стил кикбокс в страната за годината

0
ДЯЛ

Спортен клуб „Шуменска крепост” спечели комплексното класиране в стил кикбокс сред 52 клуба от своите участия на ринг в официални състезания от тазгодишния спортен календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Така шуменци станаха най-успешният клуб в България за 2020 г. в дисциплините лоу кик, фул контакт и К-1.
Това стана факт след като вчера бе отменено предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стил К-1 девет дни преди старта му. Събитието, което бе последно от календара на централата, бе планирано за 20-22 ноември в Дупница.
В крайното класиране СК „Шуменска крепост” е убедителен лидер със 118.8 точки, на второ място е СК „Боил” (Варна) с 55 точки, на трето – СК „Тангра” (Свиленград) с 37.5 точки.
От представянето си в държавните първенства шуменските бойци заслужиха два пъти отборната титла в стила лоу кик в Шумен и Бургас, веднъж са колективни шампиони в стила К-1 в Пазарджик и заеха втора позиция в стила фул контакт в Каварна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец задигна 700 лева от 60-годишен мъж от сунгурларското село Завет
Следваща статияПокрив и домашно имущество изгоряха при пожар в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here