дом Общество Шуменката Андреана Иванова – първенец на Випуск`2020 на Военноморското училище във Варна

Шуменката Андреана Иванова – първенец на Випуск`2020 на Военноморското училище във Варна

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов поздрави шуменката Андреана Иванова, която е първенец на Випуск`2020 на Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ във Варна. Тя завършва специалността „Мениджмънт на водния транспорт“ с успех 5.99 от пълния курс на обучение.

Искрено Ви пожелавам попътен вятър в далечното житейско и професионално плаване, което Ви предстои. И подобно на поета Иван Пейчев нека не спират да ви привличат „посоките на безпределността“. С тези думи кметът Любомир Христов приветства отличничката в сградата на Общината. Той подари на Андреана специален витраж, на който е изобразен Мадарският конник и две книги на Иван Пейчев, посветени на 100-годишнината от рождението на поета.
Като първенец на Випуска шуменката получи златен пръстен – символ на училището, икона на Николай Чудотворец, предметни награди от министъра на отбраната и от началника на училището, както и плакет и парична награда от Община Варна. По традиция името на първенеца ще бъде изписано и на Стената на отличниците във Военноморското училище.
Тържествената церемония по връчването на дипломите на Випуск`2020 на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се състоя в края на миналата седмица във Варна. В нея като представител на Община Шумен взе участие зам.-кметът по социална политика и здравеопазване д-р Светлана Маркова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци, горски служители и доброволци спасиха над 1 500 декара гора от изпепеляване
Следваща статияБлъснаха 77-годишна в Шумен, пресичала оживен булевард на необозначено място

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here