дом Криминале Шофьор ступа колега след катастрофа и скандал

Шофьор ступа колега след катастрофа и скандал

0
ДЯЛ

Досъдебно производство за хулиганство е образувано за непристойни действия след спор за вина при настъпило ПТП. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 12.0 часа на 3 май на ул.“Северна“ в Шумен възникнало пътнотранспортно произшествия с материални щети между водач на лек автомобил “Фолксваген Пасат“  с шуменска регистрация и водач на лек автомобил БМВ с пловдивски табели. Между водачите възникнал спор за вината, по време на който 27-годишният шуменец, който бил зад волана на БМВ-то нанесъл удари на 61-годишния водач на “Фолксваген”-а. Извършил непристойни действия пред хората, обидил го и  нанесъл удари по автомобила му.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаши си тръгнаха с чужда кола и туристическо ремарке
Следваща статияПодпалиха дърва за огрев в двора на 75-годишен мъж

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here