дом Криминале Шофьор се натресе в кръговото до Индустриалния парк, варненка потроши колата си...

Шофьор се натресе в кръговото до Индустриалния парк, варненка потроши колата си на паркинг

0
ДЯЛ

Пътен инцидент е възникнал вчера около 20.00 часа до Индустриаления парк в Шумен. Водач на лек автомобил „Хонда Сивик“ със старозагорска регистрация се ударил в кръговото. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
При отработване на произшествието станало ясно, че 32-годишният мъж от гр. Николаево шофира след употреба на алкохол. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,18 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване.
Малко след 23.00 часа в събота вечер е приет сигнал, че на паркинга на заведение до шуменското езеро е възникнало произшествие с материални щети. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
На място бил пратен полицейски екип за отработване на произшествието. Установено било, че водач на лек автомобил „Рено Клио“ с варненска регистрация, 34-годишна жена от Варна шофира след употреба на алкохол. Тествана била с дрегер, който отчел 1,40 промила в издишания въздух. Задържана била за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНе откриха поставен под карантина шуменец на домашния му адрес
Следваща статияПиян шофьор счупи дрегера с 3,12 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here