дом Криминале Шофьор преобърна колата си край пътя, 43-годишна жена е с травми в...

Шофьор преобърна колата си край пътя, 43-годишна жена е с травми в болница

0
ДЯЛ

43-годишна жена от Никола Козлево е пострадала при пътен инцидент в ранния следобед в понеделник. Малко преди 14.00 часа на 6 януари бил приет сигнал за катастрофа между селата Избул и Върбяне. Към мястото на инцидента бил насочен екип на пътна полиция. Изяснено било, че 38-годишен водач на лек автомобил „Форд Ескорт“ загубил управление над автомобила, напуснал пътното платно и преобърнал. От удара е пострадала пътничката в автомобила. След преглед в МБАЛ- Шумен е фрактура на дясна ключица и шесто ребро. Настанена е за лечение без опасност за живота.
Образувано е досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Шумен са регистрирани три пътнотранспортни произшествия. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 12 акта, наложени са 65 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 848 са имениците днес в община Шумен
Следваща статияГорските задържаха автомобил, моторен трион, каруца и дърва за огрев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here