дом Други Шофьор прелетя край камера с 133 км/ч, глобяват го с 950 лева

Шофьор прелетя край камера с 133 км/ч, глобяват го с 950 лева

0
ДЯЛ

Със скорост от 133 километра в час, при разрешена 50, прелетя покрай пътна камера в село Радко Димитриево шофьор на БМВ от Ямбол. На нарушителя е наложена глоба от 950 лева и ще бъде лишен от правото да управлява автомобил за срок от 3 месеца. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
За периода от 1 до 15 април на територията на ОДМВР – Шумен са установени 1 585 нарушения на скоростните режими. До момента са издадени 1 348 електронни фиша.
По време на контрол за спазване на скоростните режими в сряда в Нови пазар полицейски екип засякъл водач на лек автомобил „Мерцедес“ с шуменска регистрация, който преминал със 116 км/ час по улица „Пирин“ в града при разрешена максимална скорост в населено място от 50 км/час. В същия ден около 14.00 часа с двойна от максимално разрешената скорост бил „запечатан“ в камерата на полицейски автомобил и водач на „Дачия“ с турска регистрация, който се движил при ограничение на скоростта от 50 км/ час със 111км/ час по ул.“Пирин“ в града.
На 3 април около 13 часа край село Веселиново бил установен водач на лек автомобил „Шкода“ с варненска регистрация, който преминал със 149 км/ час при разрешени 90. На 4 април с преносима камера на пътните полицаи са засекли водач, който не спазил ограничението на скоростта и преминал със 134 км/час при разрешени 50.
През месец март данните на Пътна полиция сочат, че нарушенията за скорост са 2150. Най-много са установените нарушения на водачи, които са се движили със скорост до 30 км/ час над максимално позволената- 1709. 304 са водачите, които са шофирали със скорост между 31 и 40 км/ час над максимално разрешената. По време на проверките са засечени и 101 водачи на превозни средства, които са управлявали с скорост между 41 и 50 км/ час над максимално допустимата, а 36 са тези, които не спазили скоростните режими и са „запечатани“ от „очите на кат“ при движение със над 50 км/ час от максимално позволената.
С наближаване на почивните дни и предстоящите пътувания ОДМВР- Шумен призовава водачите да шофират разумно, да спазват ограниченията на скоростта, за да не се създават предпоставки за тежки пътни инциденти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпират социалните помощи при 5 неизвинени отсъствия от училище
Следваща статияЛига „Краси”: Расови коне, най-добрите ездачи и… едно изкуство!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here