дом Криминале Шофьор закова дрегера на 2.10 промила в Денница, 19-годишна въртя волана след...

Шофьор закова дрегера на 2.10 промила в Денница, 19-годишна въртя волана след почерпка

0
ДЯЛ

54-годишен жител на село Боян бил установен да шофира след солидна почерпка с алкохол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 11.00 часа вчера на кръстовище образувано от улиците „Демокрация“ и „Рила“ в село Денница за проверка бил спрян водач на “Опел Вектра“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 54-годишен мъж, който бил във видимо нетрезво състояние. Изпробван е с техническо средство, което отчело 2,10 промила алкохол в издишания въздух. Водачът отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
19-годишна е задържана в полицейския ареста след като била установена да шофира след употреба на алкохол. Проверката от екип на пътна полиция била извършена около 04.30 часа на 19 май на ул. “Осми март“ в Шумен. Спрян бил водач на “Мазда 323“ с шуменска регистрация. Зад волана била 19-годишна шуменка. Лъхала на алкохол. Тествана е с дрегер, който отчел 1,27 промила в издишания въздух. Отказала да даде кръвна проба за анализ. Задържана е за с рок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор без книжка кара кола с чужди номера
Следваща статияЗадържаха 20-годишен за кражба на 770 лева, в джобовете му откриха и „чай за пушене“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here