дом Общество Шофьорът на катастрофиралото шуменско „Ауди“ е с опасност за живота

Шофьорът на катастрофиралото шуменско „Ауди“ е с опасност за живота

0
ДЯЛ

Водачът на лекия автомобил „Ауди А3“ с шуменска регистрация, който катастрофира в сряда сутринта на пътя Обзор – Бяла е с опасност за живота. Това съобщиха от ОД на МВР – Бургас.
20-годишният младеж от село Хан Крум е настанен за лечение в „Реанимация“ на УМБАЛ „Св. Анна“ във Варна със счупени ребра, фрактура на дясната подбедрица и дясна предмишница, с опасност за живота.
Припомняме, че вчера около 07.35 ч. на пътя Бургас – Варна, на около 165 км. в пътната отсечка между Обзор и Бяла, лек автомобил „Ауди А 3“, с шуменска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от село Хан Крум, предприема изпреварване, но поради невъзможност да се прибере в собствената си пътна лента допуска челен сблъсък с лек автомобил „Мазда СХ5“, с украинска регистрация, управляван от 42-годишен украински гражданин, изпреварил автобус „Бова Магик“, с добричка регистрация, управляван от 32- годишен мъж от Добрич. От ПТП загинала 34 годишна украинска гражданка – пътничка в „Мазда“-та, седяща на задната лява седалка. Водачът на „Мазда“-та е откаран в УМБАЛ „Св. Анна“ – Варна с кървене в корема и опасност за живота (настанен за лечение в отделение „Реанимация“). В същата болница са откарани и настанени и останалите му спътници – 34-годишен украински гражданин (получил фрактури на гръдния кош, невроторакс и кървене в корема, с опасност за живота, настанен за лечение в отделение „Реанимация“) и 38-годишна украинска гражданка (получила фрактура на китката и гръдния гръбначен прешлен).
Снимка: Булфото
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаконът: До 30 души могат да имат адресна регистрация в една къща
Следваща статияГласувано! Създават Общинско предприятие „Шумен бус 2019“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here