дом Общество Шест малки екопроекта ще се реализират в община Велики Преслав

Шест малки екопроекта ще се реализират в община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Шест проекта, разработени в община Велики Преслав, са получили положителна оценка от журито на конкурса „Обичам природата и аз участвам”, организиран от Министерството на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда 2021 г.”.
Финансиране до 10 000 лв. ще получат четири разработки на местната администрация, насочени към села от общината – „Изграждане на кът за отдих в централната част на село Драгоево”, „Благоустрояване на кът за фитнес и игра на ул. „Никола Вапцаров” в село Хан Крум”, „Благоустрояване на детска площадка в централната част на село Златар” и „Изграждане на стрийт площадка за игра в село Мостич”. Ще бъдат осъществени и проектите „Райски кът в моето училище” на Професионалната техническа гимназия „Симеон Велики” и „Детски патрул за чиста природа” на ДГ „Снежанка”-Велики Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСевероизточна Трета лига: ФК „Спартак 1918” (Варна) – ФК „Шумен 2007” – 4:0
Следваща статияВремето през март: От минус 7 до плюс 27 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here