дом Наблюдател Чухте ли, Слави бил жив!

Чухте ли, Слави бил жив!

0
ДЯЛ

„Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“!
Дали Марк Твен е изпратил телеграмата до „Ню Йорк Джърнъл“, че все още е жив, или болният всъщност е бил братовчед му, не е важно. За отбелязване е, че снощи сценаристите от „Шоуто на Слави“ изиграха доста добре „Слуховете за смъртта на Шефа са силно преувеличени“. Слави Трифонов – като водещ на най-гледаното телевизионно предаване у нас, Слави бунтарят – като проект за политически продукт, будният Трифонов – като борец срещу Системата…
Сценаристите бяха и адвокати на Слави, който не беше неподготвен за интервютата нито с премиера Борисов, нито с Цацаров, нито с Манолова и Караянчева. И какво се казва, сам си сглоби ковчега и сам забиваше пирон след пирон в него. Екипът му обаче снощи беше и контролен орган, и ревизор, и лош даскал – ловец на преписвачи, и реанимиращо здравно звено. Сценаристите като ударна група на „Чистотата“ извадиха големите метли. Чистиха наред – Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Сотир Цацаров. Пощадена бе единствено Мая Манолова.
Трябва да признаем, че от снощното предаване Слави печели. Реанимирането вероятно ще даде резултат. Но зрителите се нуждаеха от извинението за големия му провал. В собственото студио. Като сгромолясване на „Барселона“ насред храма „Камп Ноу“. След такъв провал винаги има решение с оздравително поведение, но се тръгва с извинение.
Снощи сценаристите адвокатстваха на шефа си, а трябваше миналата седмица да са край диванчето и да не позволяват в ефир да се леят „полуистини и лъжи“, които констатираха с известно закъснение.
*Слуховете за Слави наистина са силно преувеличени…
Поуката за политиците е, че журналистиката винаги държи последната карта и правото да те надцака!
А, да, има и друго – президентът Румен Радев, който отказа да участва в предаването, се оказа, че е вкарал още един гол.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Бюджетът за здраве“ за 2019-та е 4,3 млрд. лева, 380 лева остава майчинството за втората година
Следваща статияЛеден ден в Шуменско, максималните температури ще останат под нулата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here