дом Общество Читателски сигнал: Буйна растителност превзема околоблоково пространство, не можем да отървем децата...

Читателски сигнал: Буйна растителност превзема околоблоково пространство, не можем да отървем децата си от кърлежи (снимки)

6
ДЯЛ





Така изглежда междублоковото пространство на ул.“Никола Вапцаров“ 3 в шуменския квартал “Тракия“. Това сигнализира читателка на 24shumen.com, която ни изпрати и снимки на буйната растителност, която е на път да превзема дори тесните пътечки. По думите й проблемът е много голям, тъй като това е мястото, където играят децата и преминават живущите.
Съвсем наскоро тук бе убита змия, пълно е с кърлежи, на съседско дете му вадят вече 9-ти. Миналата година положението бе абсолютно същото. Не е редно да се коси растителността само по централните улици на Шумен, ние също сме данъкоплатци, категорична е Елица Кръстева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДенонощието на пътя: 60-годишен подкара нерегистриран автомобил, 4 ПТП-та, 30 акта и 106 глоби с фиш
Следваща статияКрай на опашките: Шуменската МБАЛ обяви обществена поръчка за още един асансьор

6 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here