дом Наблюдател Читателите посочиха: ‎‎‎1 131 158 уникални „Да” за 24shumen.com

Читателите посочиха: ‎‎‎1 131 158 уникални „Да” за 24shumen.com

0
ДЯЛ

Когато си в режим „24х7” и центрираш новината със силата на тежък боксьор със смъртоносната атака в контра ляв, когато езикът и стилът са по ноти като на Шостакович, то най-нормалното е да получиш аплауз от… ‎‎1 131 158 реални посетители. Това е броят на уникалните посещения в най-пресния информационен сайт в област Шумен – 24shumen.com, който навърши 10 месеца в края на месец март.
В първият пролетен месец ни се довериха 169 745 души. Читателският връх бе отчетен от най-реномираните броячи Tyxo и Web counter.
Всеки ден хиляди жители на област Шумен и шуменци по света избират 24shumen.com, за да научат новините 1 към 1, като отражение в огледалото. Дневният ни рекорд от началото на 2018-та бе на 8 февруари, когато Tyxo отчете 16 837 уникални посещения и 3 пъти повече импресии. Най-успешната ни седмица пък е 19-25 март, когато уникалните посещения бяха 63 780.
Скромният екип благодари на всички за доверието. То бе спечелено в рамките на няколко месеца, въпреки всички трудности, въпреки скодоумиците в жълтеникав нюанс на прастари отживелици със статут „динозавър”.
Фактите са тези. Стойката ни е изправена, гардът е вдигнат, преминаваме в „атака“. Новини от нашия град, вашата улица, вашето село, с истина, поднесена по безкомпромисен начин!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС песни, танци и нови дръвчета започна Седмицата на гората в Никола Козлево
Следваща статияВеликденски сметки: Колко ще струва празничната трапеза на шуменци?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here