дом Култура Читалищна библиотека отпразнува 70-годишен юбилей

Читалищна библиотека отпразнува 70-годишен юбилей

0
ДЯЛ

Под мотото „С книга и песен светът е чудесен“ детската библиотека към Народно читалище „Добри Войников 1856“ отбеляза 70-годишен юбилей.
Скъп гост на празничния концерт по тържествения повод бе композиторът Хайгашод Агасян. Истинска изненада за него бе, че програмата бе с песни, които индивидуални изпълнители и в състави поднесоха към аудиторията с много чувство, така както ги е сътворил самият композитор.
Нови вълнуващи срещи с изкуството и книгите под стряхата на Читалището, бяха посланията към четящите деца и ученици.
Както е редно сцената бе украсена с коледна елха и балони. Представиха се с вокална група „Весели усмивки“, квартет „Унисон“ и детска театрална студия с ръководител Диана Колева и ученикът на музикалния педагог Даниел Малев.
Поздравителни адреси до екипа на Библиотеката изпратиха кметът на Шумен Любомир Христов, директори на училища и културни институти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват номинациите за най-добрите спортист, треньор и отбор на годината
Следваща статияМаксим Ешкенази с концерт в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here