дом Криминале Четирима се почерпиха за празниците и подкараха коли

Четирима се почерпиха за празниците и подкараха коли

0
ДЯЛ

Четирима са установени да шофират след употреба на алкохол в почивните дни. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
На 24 декември  малко след 05.00 часа сутринта на ул. “Република“ в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил “Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация. Водачът, 18-годишен местен жител е тестван с дрегер. Отчетени били 1,46 промила алкохол в издишания въздух. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
На 25 декември в село Вълнари е установен 36-годишен местен жител, който управлявал с 2,06 промила алкохол. Проверката била извършена около 21.30 часа на ул. “Георги Димитров“. Мъжът бил зад волана на товарен автомобил “Фолксваген Бестел“ с варненска регистрация. След като бил тестван с дрегер е дал и кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Каолиново.
Служители на РУ- Каолиново установили още един водач, който управлявал след употреба на алкохол. На 26 декември в 03.15 часа спрели за проверка в село Пет могили водач на лек автомобил БМВ 325 с русенска регистрация. Водачът, 44-годишен мъж от село Секулово е тестван с дрегер, който отчел наличие на 1,33 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ, след което бил задържан за срок до 24 часа.
48-годишен мъж от Шумен е установен да шофира с 1,97 промила алкохол. Проверката била извършена от полицейски екип на 28 декември на кръстовище образувано от улица „Шуменска комуна“ и бул.“ Преслав“. Мъжът бил зад волана на лек автомобил “Ауди А6” с шуменска регистрация. Лъхал на алкохол, а тестът с дрегер отчел концентрация на 1,97 промила в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По четирите случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБойлер и лек автомобил горяха в Шумен
Следваща статияСилният вятър тази нощ събори дървета в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here