дом Криминале Четирима санкционирани пешеходци и 95 глоби с фиш за три дни в...

Четирима санкционирани пешеходци и 95 глоби с фиш за три дни в Шуменско

0
ДЯЛ

Четирима пешеходци са санкционирани за пресичане на непозволено място при специализирана полицейска операция проведена на територията на област Шумен от 5 до 7 март. За същия период за различни нарушения по Закона за движение по пътищата са съставени 44 акта, наложени са 95 глоби с фиш.
454 нарушения на скоростните режими са установени по време на тридневната специализирана полицейска операция. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
257 от нарушенията са в населени места. По първокласни пътища в региона са засечени 170 нарушения на скоростните режими, по второкласни пътища – 14, а по третокласни нарушенията са 13.
По време на операцията са проврени водачите на 294 моторни превозни средства. Двама са установени да шофират с алкохол от 0,5 до 1,2 промила.
От началото на годината до 8 март в Шуменско са станали 19 тежки пътнотранспортни произшествия, в които има един загинал и са ранени 23 участници в движението. През февруари тежките катастрофи са 12 в които има един загинал, а през януари са 6. 12 са ранените участници в движението през февруари, през януари са били деветима. За същия период на миналата година броят на тежките птп е бил 18, с един загинал и 20 ранени.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха мъжка чанта с два GSM-а и 110 лева от незаключено жилище в Шумен
Следваща статияВременно прекъсване на телефонните връзки на офиса на НАП в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here