дом Политика Четин Казак пред жители на кв. „Боян Българанов“: Само когато сме единни...

Четин Казак пред жители на кв. „Боян Българанов“: Само когато сме единни ще имаме повече съветници в Общинския съвет

0
ДЯЛ

За липсата на нормални пътища и тротоари в един от най-големите квартали на Шумен – „Б. Българанов“ алирмираха на среща с кандидата за кмет от ДПС Четин Казак и кандидати за общински съветници граждани. Те съобщиха, че на някои места хора и коли се движат заедно. А това е много рисковано.
„Тук благоустрояване няма. Нямам обяснение защо е така“, заяви Тунчер Хасан. Той бе категоричен, че докато продължава практиката в кв. „Б.Българанов“ едни и същи хора да купуват терени и да се облагодетелстват, нищо нямало да се оправи. А нещата ще си вървят по-старому.
Други сериозни проблеми са -„на новоизградени детски площадки се пие алкохол с тубите“. А самите площадки не са осветени. Хората са възмутени, че общинска полиция не следи и не контролира за някакъв обществен ред.
„От 18 години съм неразривно свързан с Шумен. Тук срещнах моята прекрасна съпруга Нурселин. Два мандата бях народен представител. Болно, ми е, че е от години тук е нямало дългорочна стратегия, обществения ресурс не е редно да се разхищава, а да се оползотворява. Това, което е започнато трябва да се довърши, а не да стои като паметник на глупостта – високата недовършена сграда в центъра на града“, заяви Четин Казак и уточни, че след години пак е върнат в Шумен.
Той припомни думите на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган – „Нужно е кошерът да се разрови. Пчелите да се събудят. В този град има потенциал, който досега не е обхванат и активизиран, в подкрепа на партията, за да могат да се случват хубави неща в полза на хората“.
Само когато сме силни и единни ще имаме повече съветници в Общинския съвет. Защо не е и да имаме кмет, отбеляза Четин Казак. И даде за пример Кърджали, където се развиват проекти и привлечени много инвестиции. „И Шумен може“, убеден е той. И оцени направеното от предишните екипи като недостатъчно, тъй като не са използвани даденостите като природа и история, култура и традиции. Именно затова младите хора напускали града.
Кандидатът за кмет оцени високи възможностите на кадрите на ДПС, някои от които са били директори на дирекции в Общината, други в държавни структури.
„Аз мисля, че с моята подготовка, натрупан опит и образование мога да направим нещо нестандартно и да раздвижим града“, заяви още Казак.
„Тези избори са изключително важни за нас. И за всички граждани, които живеят в Шумен. Ако бъдем избрани, винаги може да очаквате помощ от нас. Да почукате и ще се отзовем при проблем“, каза водачът на листата Сунай Садък, който има един мандат зад гърба си и е един от най-активните съветници на Движението в местния парламент.
Ние сме близко до хората от града и населените места. Кандидатът ни за кмет се е доказал през годините, но той е преди всичко човек, отбеляза Садък.
Той посочи и целта добро представяне още на първи тур на изборите. А на втори тур централното ръководство да съдейства „наши момчета да участват в управлението на Общината“. А това били подготвени хора, готови да заемат отговорни позиции и да решават проблемите на хората. А решението, бюлетина № 55.
Садък припомни, че през годините ДПС са имали зам.кметове, които са управлявали добре.
„17 години живея в квартала. В листата за съветници съм четвърта. И смятам, че мога да помогна“, заяви кандидатът за съветник Емне Осман. Тя е медицински физик в Комплексния онкологичен център.
Аз съм потърпевша, защото живея в този квартал, каза тя.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоря покривът на фирма в Шумен
Следваща статияДипломира се първият випуск на Медицинския факултет в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here