дом Култура Честит рожден ден! Академия на Мистериите „Мадара“ става на 8 години

Честит рожден ден! Академия на Мистериите „Мадара“ става на 8 години

0
ДЯЛ

Академията на Мистериите „Мадара” празнува своя 8-ми рожден ден. Това съобщи за 24shumen.com директорът й Елисавета Александрова.
Празникът ще се отпразнува в едноименната хижа „Мадара”, където преди 8 години е основана самата академия.
„Събитието е отворено за всички, които чувстват вътрешен порив да участват и да споделят познанията си”, каза за още Елисавета Александрова.
Всички от академията си пожелават успех, продължават работа в областта на познанието, мъдростта, мистериите и събуждане на българския дух.
В програмата на академията са включени медитации, ритуали, настройки, мантри на силата, за подмладяване, сеанси регресия, минали прераждания, общи и индивидуални нумерологични напътствия за годината. Квантово лечение, ритуал на силата, създаване на обединена енергия на тройния пламък за самолечение. Изработване на оргонити и запознаване с основните понятия за ефирното инженерство и други.
„В средата на октомври всяка година се провежда конференция. Канят се учени и хора, които работят в областта на новото понятие, но най-вече учени, които имат по -различно виждане за света”, допълни Елисавета Александрова.
Конференция е отворена за всички, а на нея се събират хора от цялата страна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТурска поп-звезда пристига в Бяла река за „Белорешкия събор”
Следваща статияРека „Крива” разнесе ужасна миризма в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here