дом Общество Честит празник, мили дами! Днес празнуваме 8-ми март

Честит празник, мили дами! Днес празнуваме 8-ми март

0
ДЯЛ

Класическата роза остава най-предпочитаното цвете за празника на жената 8 март, показа репортерска проверка на 24shumen.com
На цветния базар в Шумен продавачи споделят, че повечето мъже не се стискат да зарадват любимите дами.
„Има мъже, които държат да впечатлят любимата жена, колежка или приятелка и не броят пари – плащат без ограничение”, сподели Мария Иванова, продавачка на цветя.
Тя обясни пред наш репортер, че жените са малко по-пестеливи, когато избират букет за празника и цената е определящ фактор.

Според Мария Иванова се забелязва тенденция, при която най-стриктни и държащи на жеста към нежната половина на човечеството, са по-възрастните мъже.
Цветни сергии са разположени почти навсякъде в града. На тях се продават всякакви цветя, а най-евтини традиционно са карамфилите.
Търговците предлагат както типично пролетни цветя – зюмбюли, фрезии, лалета, така и традиционните рози, хризантеми, орхидеи, калии и саксийни цветя, като цените им са в широка ценова гама.
Анкета сред дамите пък показа, че те от своя страна оценяват жеста, а не количеството или цената на подаръка за женския празник.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистър Димов успокои: Няма преливане на язовир „Тича“, всичко е под контрол
Следваща статияКошмари в библиотеката: Шеф Манчев слага черешката на тортата в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here