дом Спорт „Черноморец“ (Балчик) надигра с 3:0 шуменския „Волов“

„Черноморец“ (Балчик) надигра с 3:0 шуменския „Волов“

0
ДЯЛ
Тимът на "Черноморец"/Архив Снимка: Салим Салих

Футболистите на „Черноморец“ (Балчик) победиха с класическото 3:0 „Волов“ (Шумен). Двубоят бе от втория кръг на Североизточна Трета лига и премина оспорвано и на високи обороти. В състава на домакините в новото първенство се състезават двама футболисти, които играеха за шуменци – вратарят Иван Иванов и нападателят Юлиян Загоров. Те имаха съществен дял за успеха на „Черноморец“ във вчерашния двубой.
Гостите от Шумен пропуснаха „златен шанс“ след като техен състезател пропусна да порази вратата на Иван Иванов от отсъдената в 20-та минута дузпа. Десет минути по-късно Юлиян Загоров наказа бившите си съотборници и порази вратата на Стефан Петков – 1:0. Последваха нови атаки и към двете врати, но до края на полувремето нов гол не падна.
През втората част двата отбора отново заиграха на високи обороти, но с напредването на времето домакините имаха превес в играта. Това се отрази и на резултата. В 60-та минита капитанът на балчиклии Светослав Николов удвои преднината на „Черноморец“ с гол от границата на наказателното поле. Крайното 3:0 оформи Ангел Ангелов – десет минути преди края на интересният двубой.
Въпреки загубата с 3:0 гостите от Шумен показаха смислена игра на терена в северното ни Черноморие.
В следващия трети кръг „Черноморец“ (Балчик) гостува на „Черноломец 1919“ (Попово), а „Волов“ (Шумен) приема „Спортист 2011“ (Генерал Тошево).

СЕВЕРОИЗТОЧНА ТРЕТА ЛИГА II КРЪГ
21август 2021 г., събота, 18.00 ч.
Ботев (Нови пазар) – Спартак 1918 II (Варна) 1:0
Рилци (кв.Рилци, Добрич) – Лудогорец 1945 III (Разград) 0:5
Локомотив (Русе) – Черноломец 1919 (Попово) 0:3
Черноморец (Балчик) – Волов (Шумен) 3:0
Спортист 2011 (Ген.Тошево) – Светкавица (Търговище) 1:0
Септември 98 (Тервел) – Доростол (Силистра) 6:0
22 август 2021 г., неделя, 18,00 ч.
Устрем Д (Дончево) – Дунав (Русе)

Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПланови прекъсвания на електрозахранването в неделя
Следваща статияВаксинация в неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here