дом Други Чашката вилнее из Шумен, предлага срещу пари работа и евтини цигари

Чашката вилнее из Шумен, предлага срещу пари работа и евтини цигари

2
ДЯЛ

37-годишен шуменец е задържан като съпричастен към две измами, съобщиха от пресцентъра на полицията. Около 15.00 часа в понеделник в района на Цветния пазар в Шумен, Милан А. предложил на 35-годишен мъж да му намери евтини цигари. Мъжът дал 20 лева, „търговецът“ отишъл за стоката и повече не се върнал. Половин час по-късно, на кръстовище на улица „Цар Иван Александър“ с ул.“Панайот Волов“  Милан А. предложил на непознат мъж да му намери работа и цигари на изгодна цена. За „услугите“ 58-годишен шуменец се разделил със сто лева и сребърно синджирче. След получен сигнал за първата измама са предприети издирвателни действия. Установен е Милан А./37г./ .- Чашката от Шумен, известен на полицията с измами, кражби и грабежи. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. За престъпление по чл. 209 от НК са образувани  досъдебни производства.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия37-годишен се напи до козирката и седна зад волана
Следваща статияОбщината не удължи срока за възстановяване на пропаданията по водния цикъл

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пълни глупости,никой няма правото да посяга на имущество и вещи на други хора.Само на чашка ще ми стане тоя мангал грозен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here