дом Други Цяла нощ спасителни екипи вадиха закъсали в преспите автомобили с хора

Цяла нощ спасителни екипи вадиха закъсали в преспите автомобили с хора

0
ДЯЛ
24shumen.com

В 19.03 часа на 26 февруари бил приет сигнал за закъсал в снежна пряспа автомобил между селата Върбяне и Избул. Това съобщиха от ОД на МВР в Шумен. Екипът, който пристигнал на място евакуирал А.А. и Е.С. от закъсалия автомобил.
В 20.37 часа била потърсена помощ за от хора, които се придвижвали с лек автомобил и закъсали в пряспа в землището на село Сливак. Екип от районната противопожарна служба в Шумен е пратен на място. Евакуирани са двама души.
В 01.14 часа чрез спешния телефон бил приет сигнал за закъсал лек автомобил на разклона за село Сливак. Към мястото, за оказване на помощ, е пратен спасителен екип от противопожарната служба в Шумен. Евакуирани са И.Ш и Е.Н от автомобил, който бил в снежна пряспа.
В 01.35 часа е получен сигнал за закъсал автобус с пътници на пътното платно то табелата на село Имренчево. Към мястото, за оказване на съдействие, е насочен екип от районната служба във Велики Преслав. Спасителният екип установил, че автобуса превозва трима пътници. Били евакуирани от село Имренчево до гр. Велики Преслав.
По същото време в 01.38 часа е получено съобщение, че мъж, който се придвижвал с лек автомобил е закъсал на пътя след разклона за гр. Каспичан и не може да продължи движението си. Спасителен екип от Нови пазар бил насочен към мястото за оказване на помощ. Р.А. бил изведен от автомобила, евакуиран е до гр. Каспичан.
Малко преди 04.00 часа сутринта в дежурната част на противопожарната служба в Нови пазар бил приет сигнал за закъсал на пътя от Нови пазар в посока село Енево лек автомобил. Пристигналият на място екип евакуирал от лекия автомобил Г.И., М.С. и Д.И.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтново горяха непочистени комини в Шумен и Нови пазар
Следваща статияПолицай намери и върна портмоне, жената прати благодарствено писмо на шефовете му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here