дом Политика Цветанов в Смядово: Да свикаш КСНС месец преди изборите, има само политическа...

Цветанов в Смядово: Да свикаш КСНС месец преди изборите, има само политическа цел

0
ДЯЛ

„Президентът на Република България е длъжен да свиква КСНС на всеки три месеца, а такъв не се е състоял близо година. Отделно днешният Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е изцяло координиран с БСП, като датата също не е случайна – близо месец преди изборите. Всичко това ме кара да смятам, че това заседание има по-скоро някаква политическа цел“, заяви пред журналисти в Смядово зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това съобщиха от пресцентъра на партията.
По думите на Цветанов решението на СДС и „Обединени земеделци“ да подкрепят ГЕРБ за предстоящите европейски избори е оценка за европейската визия на партията и реализираните политики на европейско ниво. Той анонсира, че предстои подписването на споразумение с друга земеделска организация и Съюза на репресираните от комунизма „Памет“.
„На 26 май трябва да дадем ясен отговор искаме ли да продължим да бъдем част от силна и обединена Европа и да се възползваме от европейската солидарност. Този вот ще бъде и генерална репетиция за местните избори, както и оценка за работата на кметовете на ГЕРБ. Европейските избори ще ни дадат ясна представа с каква подкрепа разполагаме в различни населени места, където не управляваме, и дали хората виждат алтернатива в наше лице“, каза Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че всички кметове на партията в Шуменска област се ползват с високо обществено доверие. „Нима за община Смядово има по-добър избор за кмет от Иванка Петрова. Ние вече водим разговори и с потенциални кандидати за кметове на места, където ГЕРБ не участва в местната власт“, съобщи Цветанов и допълни, че представителите на ГЕРБ целогодишно са сред хората, не само преди избори. „Това е единственият начин от първо лице да се запознаем с проблемите на различните населени места и да търсим начини за тяхното решение“, каза още той.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочва възстановяване на тревната настилка на ученическия стадион в Шумен
Следваща статияПрекратиха конкурса за управител на ВиК-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here