дом Политика Цветанов във Велики Преслав: Не съм извършил нищо незаконно, истината ще излезе...

Цветанов във Велики Преслав: Не съм извършил нищо незаконно, истината ще излезе наяве

0
ДЯЛ

„Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че не съм извършил нищо незаконно. Истината в крайна сметка ще излезе наяве, но дали тогава ще получа извинение? В непрекъснат контакт съм с адвоката си и имаме готовност да заведем дела срещу хора, които с изказванията си по мой адрес преминаха границата на нормалното“ , заяви пред журналисти във Велики Преслав зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това съобщиха от централата на партията.
Цветанов за пореден път обясни, че не е прикривал проверка срещу сградата „Златен век“, а даже напротив – според изискванията на АПК е препратил сигнала на компетентните институции, тъй като вътрешната комисия в Народното събрание не може да прави проверки. „Разследването ще покаже, че моята сделка е започнала на много по-ранен етап и разликата, която съм доплатил, е много по-висока от тази, която се тиражира. Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент“, коментира той. Цветанов подчерта високият морален стандарт в ГЕРБ и попита защо БСП вместо да поиска оставките на хора с повдигнати обвинения от прокуратурата, партията дори ги поощрява.
Пред представителите на медиите Цветан Цветанов обясни, че ПП ГЕРБ от една година води подготовка за местните избори и говори с потенциални кандидати за кметове. „След края на европейските избори ще бъде направен анализ както на резултатите от работата на всички кметове от ГЕРБ, така и техният личен принос по време на европейската кампания“, заяви той.
Цветан Цветанов е на обиколка в Шуменско. Председателят на изборния щаб на ГЕРБ вчера се срещна с членове и симпатизанти в село Вълнари, община Никола Козлево. Днес разговаря с жители на Велики Преслав и Смядово. Той е придружаван от областният лидер на ГЕРБ Любомир Христов и депутатите Димитър Александров и д-р Румен Генов.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДАФ доближи опасно колоездач, мъжът счупи рамо и ребра
Следваща статияЗапочва възстановяване на тревната настилка на ученическия стадион в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here