дом Наблюдател Ходжа Айлин, ходжа Биргюл, Цветан Цветанов: Предсрочни избори в България няма да...

Ходжа Айлин, ходжа Биргюл, Цветан Цветанов: Предсрочни избори в България няма да има!

0
ДЯЛ

Предсрочни парламентарни избори в България няма да има. Поне до ноември ще е рахат.
Това го мислят не само ходжа Айлин от Джебел и ходжа Биргюл от Ахрянско, които са сред най-оборотните ясновидци и „разплитащи“ трудни моменти и препятствия в България. Това се оказа и най-важното от последната телевизионна изява на Цветан Цветанов, който дълги години беше най-близкият политик до Бойко Борисов, коментират колегите от 24rodopi.com.
Бившият №2 в ГЕРБ (появил се с повече брада, отколкото коса*) обяви, че ще прави нова партия чак през септември.
Изхождайки от това, че знаем кой стои зад новия проект на Цветанов, кои външни сили дърпат конците, кои се опитват да бъдат съставителите на дневния ред в България и т. н., следва да заключим: Независимо дали сте на морския бряг, в планината или просто копаете, косите сено, берете билки или тютюн на село, изкарайте едно незабравимо лято!
Ако пък не можете без дневната доза негативна енергия в социалните мрежи, сайтовете или телевизиите, знайте, че скандалите не целят събарянето на правителството.
Явно юли и август са за почивка и… нестандартните пазарлъци!

* Някой в екипа на Цветан Цветанов явно го е „светнал“, че е печелившо да търсят негова прилика с Хосеп Гуардиола (футболна легенда и настоящ наставник на „Манчестър Сити“). Добре, но само с брадата и късата коса нещата няма да се получат, трябва и харизма…
Колаж: 24rodopi.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРумен Радев в Каспичан: България ще бъде успешна, когато и малките общини са силни и финансово независими
Следваща статияПрезидентът Радев се срещна с ръководители на образователни институции и интелектуалци в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here