дом Здраве Хирургична болница МБАЛ-Попово, филиал Търговище – години на усилен труд и стремеж...

Хирургична болница МБАЛ-Попово, филиал Търговище – години на усилен труд и стремеж към усъвършенстване

0
ДЯЛ

Прилагането на модерна технология за лечение поставя Търговище и филиалът на МБАЛ–Попово, бивша Хирургична болница „Солигена“ сред пионерите в развитието на ставната хирургия у нас и на крачка пред други лечебни заведения в извършването на безкръвни операции в областите коремна хирургия, ортопедия и гинекология.

Клиниката работи с апаратура, на която могат да завидят далеч по-големи клиники в страната. Разполага с два рентгена, мамограф, 6 ЕКГ апарата, 4 ехографа и с най-модерната световно призната техника за гастроскопия, фиброколоноскопия и криотерапия.
Модерната болница съвместява няколко отделения – Хирургично отделение, Отделение по ортопедия и травматология и Отделение по анестезиология и интензивно лечение /ОАИЛ/ с Второ ниво на компетентност.
В две операционни зали са монтирани уникални антибактериални стъкла със сребърни йони. Този продукт е признат за световна иновация. Изобретението помага за предотвратяване на болничните инфекции. Стъклото възпрепятства проникването на 99.9 % от бактериите и гъбичките. Това наистина революционно откритие позволява на болницата да сведе до минимум риска за пациентите, поверили здравето си на лекарите специалисти.

Стаите са с по две легла, с безплатни телевизия и интернет. В болничният престой е включена храна и всичко това се заплаща по цени на НЗОК.
Отличната атмосфера е постигната с години на много труд, стремеж към постоянно усъвършенстване и търсене на нови диагностични подходи, терапевтични средства и технически възможности за предлагане на най-съвременната болнична грижа.

Очаквайте следващите материали, в които ще ви запознаем с новите методи на лечение, специализираната апаратура и с лекарите специалисти в съответните области.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия840 са установените случаи на странични ефекти от ваксиниране в България
Следваща статияПодписаха Колективен трудов договор в ЦНСТ „Слънчево детство” в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here