дом Други Хандбалистките от „Шумен 98“ надвиха съперничките си от „Поморие“

Хандбалистките от „Шумен 98“ надвиха съперничките си от „Поморие“

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Момичетата на „Шумен 98“ успяха да се преборят срещу „Поморие“ с 22:19 (11:10) в първенството на „А“ хандбалната група при жените.
Шуменките се разписаха първи след попадение на Деси Илиева. Момичетата от „Поморие“ изравниха малко по-късно от дузпа. През цялото първо полувреме резултат вървеше гол за гол при ожесточена борба. Момичетата и от двата отбора състезателките срещаха трудности при отбелязване на гол, а „виновните“ за това бяха и вратарките на двата отбора.
В първите минути на второто полувреме момичетата от Шумен дръпнаха с 4 гола – 14:10 и поддържаха аванс от 2-3 гола. Малко преди края на играта, дамите на „Поморие“ успяха да наваксат изоставането си и намалиха разликата до 1 гол – 17:16. При този резултат момичетата от Шумен успяха да вкарат 4 гола за резултат 21:16 с което успяха да спечелят мача.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРемонтират главни улици във Велики Преслав, увеличават паркоместата
Следваща статияВирусната инфекция за сиромасите – хляб, сирене и… билетче за 3 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here