дом Спорт Хандбалистите на „Шумен 61” докосват поредна титла

Хандбалистите на „Шумен 61” докосват поредна титла

0
ДЯЛ
Снимка: Хандбален клуб "Шумен"/Архив

Шумен ще бъде домакин на последния мач за шампионската титла на България по хандбал при мъжете, съобщиха от общинския пресцентър. Дербито между отборите на „Шумен 61” и „Пирин”-Гоце Делчев ще се играе в неделя, 9 май от 13.00 часа в „Арена Шумен” при спазване на всички противоепидемични мерки. Срещата може да се гледа и на живо в YouTube канала на Българската федерация по хандбал.
Със събраните 31 точки шуменци са недостижими на върха, коментира предстоящия мач президентът на клуба Светлозар Начев. „След осеммесечен маратон идва времето за равносметка. Шумен спечели 15 срещи, една завърши наравно и загуби само една в началото от „Локомотив”-Горна Оряховица. Последната среща е с „Пирин”, най-стойностният противник през изтеклото първенство, и съм сигурен, че ни очаква един много интересен двубой”. Според Светлозар Начев мачът ще се превърне в истинска кулминация за представянето на шуменските хандбалисти и към спечелената Купа България те ще прибавят шампионската титла и златните медали от Държавното първенство.
Церемонията по награждаването ще уважат кметът на Шумен Любомир Христов, президентът на Българската федерация по хандбал Росен Добрев, представители на местния бизнес и спонсори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБизнесменът Илчовски: Магдалена Бадер е плеймейтката от спалнята на Борисов
Следваща статияПътуваща изложба в Шумен показва стъпките на българските народни танци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here