дом Политика Хамид Хамид: Избирателят ще сложи край на това управление, което руши основите...

Хамид Хамид: Избирателят ще сложи край на това управление, което руши основите на правовата държава

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Хамид Хамид е български политик от политическа партия Движение за права и свободи, народен представител в 41-то, 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание.
Роден на 5 януари 1973 година в село Сини вир, община Каолиново.

Средното си образование завършва в Шумен в Математическа гимназия – профил математика. Като ученик е бил убеден ще се развива професионално като математик, но съдбата му определя друга професия. След отбиване на редовна военна служба става студент по право в Бургаския свободен университет и през 1998 година се дипломира като юрист. След законовия стаж и изпит пред Министерство на правосъдието се вписва през 2000 година като адвокат в Адвокатска колегия – Бургас, където членува и до днес. Той е семеен, с две момичета-близначки.
Г-н Хамид е народен представител от Шуменски избирателен район вече четири мандата. Бил е заместник-председател на Парламентарната група на ДПС, заместник-председател на Комисията по правни въпроси, член на делегацията на Народното събрание в най-старата и най-голяма европейска международна организация – ПАСЕ – Парламентарна асамблея на съвета на Европа.
Г-н Хамид е член на Централното оперативно бюро на ДПС, с ресор Законодателна дейност. Той е един от най-активните законотворци в Народното събрание с множество предложени законопроекти и с още повече предложения на второ четене. Освен това е един от най-активните народни представители от трибуната на парламента и е чест участник в остри парламентарни сблъсъци. Без съмнение е един от запомнящите се народни представители, както с работата си в парламента, така и в контактите си с жителите в избирателния район.
Хамид Хамид – един от най-успешните политици на Движението за права и свободи е убеден, че на тези парламентарни избори избирателят ще сложи край на това управление, което руши основите на правовата държава и потъпква правата и свободите на гражданите. Чрез рестарт на държавността трябва да започне ускорено възстановяване на страната ни, за да спре изтичането на млади и кадърни хора в чужбина.
Призивът му към всички избиратели е, ако искаме модерна и свободна държава, да гласуваме с №9 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОфициално: Разхлабват част от противоепидемичните мерки
Следваща статия5 176 новозаразени с COVID-19 у нас, в Шуменско са 129

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here